Miten toimimme

Autamme sinut toivottuun työpaikkaan!

1. Täytä lomake

Tiedätkö, että samaan aikaan kun luet tätä tekstiä sinua jo etsitään? Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä nyt, on jättää meille yhteydenottolomake. Lomakkeen täyttämiseen menee noin 3 minuuttia. Hakemuksesi vastaanottamisen jälkeen alamme heti etsiä sinulle sopivaa työtä. Saat ensimmäiset ehdotukset työtehtävistä jo 24 tunnin sisällä. Työnhakuprosessi ei ole koskaan ollut näin helppoa! 

2. Otamme sinuun yhteyttä

Otamme sinuun yhteyttä tarjotaksemme hakukriteereihisi sopivaa työtä. Jos tarjottu työ kuulostaa sinusta mielenkiintoiselta ja olet valmis ottamaan sen vastaan, teemme kanssasi sopimuksen ja työ alkaa heti. 

3. Saat mentorin

Tarjoamme sinulle ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta sekä alan verkoston menestyksesi tueksi. Nimeämme sinulle mentorin, joka tukee ammatillista kehitystäsi ja auttaa suomen, englannin tai venäjän kielellä.

4. Tehdään sopimus

Teemme kirjallisen sopimuksen kanssasi ja työt alkavat!

Tilanteessa, jossa työskenneltyäsi meidän kauttamme molemmat osapuolet – sinä ja työnantajasi – olette tyytyväisiä toisiinne ja työnantajasi haluaa ottaa sinut vakituiseen työsuhteeseen, meidän sopimus puretaan välittömästi ja voit jatkaa työskentelyä suoraan kyseessä olevalle firmalle.

Toisenlaisessa tilanteessa, jossa olet työskennellyt meillä yli kolmen kuukauden ajan emmekä löytäneet sinulle sopivaa vakituista työpaikkaa, tarjoamme sinulle vakituisen sopimuksen meidän kanssamme tai maksamme sinulle 350 euron suuruisen korvauksen.

Liity nyt