Työnantajille

Rascar työnantajille ja kumppanille

Löydämme sinulle pätevän työntekijän nopeasti! Saat ensimmäiset ehdotukset työnhakijoista jo 24 tunnin sisällä.

Työnantajille

Olemme tuloksekkaasti toimineet kuljetus-, rakennus- ja työvoimavuokrausalalla jo monen vuoden ajan, ja tänä aikana olemme rakentaneet Suomen laajimman ja monipuolisimman verkoston, johon nyt kutsumme liittymään myös sinut. Meidän työntekijäkantamme kasvaa hyvin nopeasti. Työtä etsivät asiakkaamme hakevat jatkuvasti uusia työtehtäviä ja lisäduunia – sekä kuljetus että rakennusalalta. 

Löydämme sinulle pätevän työntekijän nopeasti! Jätä yhteydenottolomake, jossa vapaassa muodossa kirjoitat millaista tekijää olet etsimässä. Saat ensimmäiset ehdotukset työnhakijoista jo 24 tunnin sisällä.

Välityspalkkiomme jokaisesta löydetystä työntekijästä on 450 €. Jos olet tyytymätön työntekijään, etsimme hänen tilalleen uuden. Mikäli kauttamme löydetty työntekijä on mielestäsi hyvä ja haluat ottaa hänet vakituiseen työsuhteeseen, tämäkin hoituu välittömästi ja korvauksetta. Tai voit halutessasi jatkaa työntekijöiden vuokrausta meiltä – kaikki sopii ja onnistuu! 

Jätä soittopyyntö

Mahtava palvelu, voin suositella. Saimme useamman työntekijän kerralla.

— Aleksi, henkilöstöjohtaja, Shopalover

Kyllä Rascar toimii! Oli pakko saada sijainen reisulle – löytyi Rascarin kautta ja nyt kaveri on meillä töissä. Kiitos palvelusta.

— Konsta, toimitusjohtaja, Car Planet