Työntekijöille

Rascar tarjoaa sinulle aikaansaavat henkilöstöratkaisut! Meille riittää, että sinulla on halua tehdä töitä. 

Työntekijöille

Haluatko vaihtaa työpaikkaa, mutta työnhakuprosessi tuntuu liian monimutkaiselta, eikä tuo tuloksia? Sinulla ei ole aikaa etsiä uutta ja parempaa työtä, ja ajatus kilpailukykyisen ja vakuuttavan näköisen ansioluettelon laatimisesta pelottaa sinua? Tuntuuko sinusta, että  sata edellistä työhakemusta on lähetetty avaruuteen ja olet turhautunut tuloksettomasta työhakemusten lähettämisestä? Tai ehkä et tiedä keneltä kysyä apua?

Käänny puoleemme! 

Rascar tarjoaa sinulle aikaansaavat henkilöstöratkaisut! Meille riittää, että sinulla on halua tehdä töitä.

Rascar -jäsenyys kannattaa

Liity Rascariin jäseneksi, ja päätä itse mitä työtä teet. Tarjoamme sinulle pitkäaikaista ja jatkuvaa työtä ehdoillasi. Löydämme sinulle vakituisen työn tai otamme sinut töihin meille. Saat ammatillista valmennusta ja henkilökohtaista mentorointia. Kiinnostuitko? Täytä yhteydenottolomake ja otamme sinuun yhteyttä.

Rascarin jäsenenä olet oikeutettu rahanarvoisiin etuihin. Tarjoamme sinulle ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta, bonuksia sekä alan verkoston menestyksesi tueksi. Palvelemme sinua suomen, englannin tai venäjän kielellä.

Näin se toimii

  1. Ilmoittaudu verkkosivuiltamme löytyvän lomakkeen avulla.
  2. Soitamme sinulle pikaisesti.
  3. Nimeämme sinulle mentorin, joka tukee ammatillista kehitystäsi ja auttaa suomen, englannin tai venäjän kielellä.
  4. Teemme kirjallisen sopimuksen kanssasi ja työt alkavat!

Rascarin työpankki

Rascarin lukuun toimivana tekijänä saat työsi meidän työpankista, josta voit poimia sinulle sopivia töitä. Sovi työstä yhdessä Rascarin kanssa ja vaikuta itse työsi määrään. Tarjoamme apua ja tukea kaikissa tilanteissa!

Alihankkijana toimiminen

Kutsu mukaan kavereitasi ja kokoa tiimiäsi, niin saat kokemusta laajemmistakin työprojekteista. Testaa yrittäjyyttä riskittömästi ja ilman turhaa byrokratiaa. Me hoidamme sinulle projektit ja paperihommat, ja sinä voit keskittyä oleelliseen, eli työn tekemiseen. Alihankkijana toimiminen mahdollistaa enemmän aikaa yrityksesi kasvattamiseen. Toimiessasi alihankkijana Rascarilla vapaudut myös turhasta byrokratiasta sekä työnantajaa ohjaavista velvoitteista, kuten säännöllisestä työajasta. Mikäli tarvitset lisää työvoimaa yritykseesi, löydät kauttamme päteviä ja luotettavia työntekijöitä.

Alihankkijan etuja:

  • Oman mentorin tuki ja ohjaus
  • Palvelu omalla äidinkielellä
  • Työt työpankista
  • Ammatillinen valmennus
  • Toimi alihankkijana ja ansaitse enemmän

Ilmoittaudu työnhakijaksi

Täytä lomake ja kirjoita vapaassa muodossa, mille alalle haet – kuljetus- vai rakennusalalle? Mitkä työtehtävät kiinnostavat sinua? Mitä toivot työpaikasta ja työnantajasta? Voit mainita mihin työtehtäviin haet ja minkälaista kokemusta alalta sinulta löytyy sekä milloin olet valmis ottamaan vastaan työn. Lähetä lomake ja odota – etsimme sinulle sopivaa duunia puolestasi. Et joudu odottamaan pitkään – saat ensimmäiset ehdotukset työstä jo 24 tunnin sisällä.

Työ löytyi! Vaihdoin työpaikan vihdoinkin, nyt työskennellen rakennusalalla.

Henri, 34, Vantaa

Rascarilla oli helppo ryhtyä alihankkijaksi. Nyt minulla on oma toiminimi ja käytän Rascarin työntekijäpalveluakin.

— Olli, 51, Vantaa